• Menu
  • Menu

Arthotel ANA Flair – doorreis naar Italië

In de afgelopen jaren hebben we meerdere keren verbleven in het Arthotel ANA Flair, 
waarvan ons laatste bezoek plaatsvond in juni 2022. 

Helaas merken we op dat er de laatste tijd veel negatieve beoordelingen zijn verschenen over dit hotel op Booking.com. Het is onduidelijk wat er precies aan de hand is met het hotel, 
maar het lijkt erop dat er enkele problemen zijn ontstaan. 

Op 21 februari 2022 hebben wij via Booking.com ons favoriete doorreishotel richting Italië geboekt met een fantastische korting van € 50,-!

Arthotel ANA Flair bevindt zich aan de rand van het historische centrum van Nördlingen. Een prachtig stadje gelegen aan de Romantische Straße. De locatie is perfect voor het verkennen van de charmante straatjes en historische bezienswaardigheden van Nördlingen, zoals de middeleeuwse stadsmuren en de St. Georgskerk. Bovendien is het hotel gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Het hotel biedt een uitstekend uitgebreid ontbijtbuffet en beschikt over een eigen gratis parkeerplaats. Bovendien zijn alle kamers voorzien van een minibar voor extra comfort. Het hotel heeft eerder een Indiaans-Pakistaans restaurant gehad, maar dit is in 2022 vervangen door een restaurant met Duitse keuken. We hebben het nieuwe restaurant bezocht op de dag van de opening, maar helaas waren we niet zo onder de indruk. Misschien kwam dit doordat het de eerste dag was, maar de volgende keer zullen we de stad in lopen om te eten.

Bürgermeister-Reiger-Straße 14
86720 Nördlingen
flair@ana-hotels.com
+49 (0)9081 29 00 30
+49 (0)9081 23 170

Website

*Disclaimer: In dit artikel vind je affiliate link naar Booking.com. Als je via deze link een boeking maakt, ontvang ik een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, maar helpt Hellinga op reis om te blijven groeien.

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *