• Menu
  • Menu
#image_title

De Vango Anantara II air TC 650 XL

Michel en een tent.. neeeee dat gaat absoluut niet samen! Een weekend in een tent met een festival of een weekendje in Texelse duinen gaat nog, maar dan houdt het ook wel echt op.

Maar dan komt COVID-19 om de hoek kijken. Reizen naar het buitenland wordt afgeraden, dus wordt onze geplande vakantie naar het Gardameer, in een luxe stacaravan, uitgesteld naar 2021. Over een aantal jaar zitten wij vast aan de schoolvakantie en met die gedachte gaan wij op zoek naar een kampeermiddel.  Een camper valt al snel af en een caravan/vouwwagen, nee dat zie ik echt niet zitten. Maar wat blijft er dan nog wat over? Ja, een tent dus. Na lang googelen komen we uit bij een aantal grote familie tenten. En met groot bedoel ik dan ook echt groot! Michel wil geen gedoe met stokken dus heel veel keuze blijft er niet over.  Na ongeveer alle kampeerwinkels in Nederland te hebben bezocht valt Michel’s oog op de Vango Anantara II air TC 650 XL.

De Vango Anantara II air TC 650 XL is een 6+2 persoons polycotten (polyester/katoenen) tent van 4,40 breed x 8,05 lang en 2,25 hoog en staat ook nog eens in 12 minuten. De tent heeft een ruime serre-gedeelte, een vaste voorluifel, een overdekt portaal, verschillende dakramen en donkere slaapcabines. Deze tent is gemaakt in Schotland heeft stormankers en daarom geschikt voor alle weersomstandigheden.

Op dit moment is de tent in Nederland verkrijgbaar vanaf € 3.144,99

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *