• Menu
  • Menu

Wowframe fotocollage van Topdoek.nl

Het is duidelijk dat ik graag foto’s maak, zoals ik al eerder heb beschreven in mijn artikel over wat we meenemen in onze cameratas. Maar wat doe ik eigenlijk met al die foto’s die ik maak? Vaak maak ik een aantal fotoboeken die ik vervolgens in de boekenkast op mijn werkkamer zet.

Vorig jaar april kochten we een nieuwe woning die we flink hebben verbouwd. Ik had al wat fotolijstjes gekocht, maar voordat ik deze aan de muur had gehangen, kreeg ik de kans om één van de fotoproducten van Topdoek.nl te testen. De fotolijstjes belandden in de kast en ik besloot om een mooie Wowframe fotocollage te maken van onze rondreis door Italië en Oostenrijk.

Waarom een Wowframe fotocollage?

Voor mij is een fotocollage echt ideaal, als het om foto’s gaat kan ik heel lastig keuzes maken. Bij een fotocollage kun je kiezen voor meerdere foto’s, daarom koos ik voor een fotolijst klein met passe partout. Wil je foto’s verdeeld over meerdere kleine fotolijsten? Ook dan biedt Topdoek.nl verschillende mogelijkheden.

Maar ik wil geen gaten in de muur!

Een reden waarom wij naar een jaar nog steeds geen foto’s hebben opgehangen is, dat ik het zonde vind om in onze net nieuw gestucte muren gaten te boren.

De foto’s wordt geleverd met een gratis plak-ophangsysteem waardoor je geen gaten in de muur hoeft te boren. Ook ontvang je een standhouder, die perfect is afgestemd op de foto. Met dit afstandhoudertje zorg je ervoor dat je, tijdens het ophangen van jouw fotocollage, elke foto exact even ver van de andere afhangt.

Door het gebruik van plak strips kun je gemakkelijk de positie en volgorde van de foto’s op de muur veranderen. Op een gestucte muur raad Topdoek.nl af de foto’s te verplaatsen.

Levering

Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik een mail met daarin een overzicht van mijn bestelling en de uiterlijke leverdatum. Drie dagen later kreeg ik ’s ochtends een e-mail met daarin de het bericht dat mijn bestelling onderweg was en ’s avonds werd mijn bestelling keurig geleverd door DHL.

Je hebt al gratis verzending vanaf € 48,-!

Liever wat anders?

Topdoek.nl biedt verschillende fotoproducten aan. Naast verschillende wanddecoratie zoals een hexagon collage’s bieden ze ook bijvoorbeeld koffers, tuinposters en inductiebeschermers met eigen foto opdruk aan. Wil je een een foto zeshoek bestellen in de webshop van Topdoek.nl? Klik dan hier!

Ik heb dit artikel geschreven in samenwerking met Topdoek.nl. Dit artikel bevat mijn mening en zal onder geen beding informatie bevatten dan waar ik zelf niet achter sta.

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *