• Menu
  • Menu

Olijfolie van Quattrociocchi

Tijdens het Pizza Lovers Festival in Apeldoorn heb ik deelgenomen aan een workshop over extra vierge olijfolie. Tijdens deze workshop hebben we verschillende soorten olijfolie geproefd, waaronder een olie van Quattrociocchi. Onderweg naar Sperlonga brengen we een bezoek aan de fabriekswinkel van Quattrociocchi. Hier kun je genieten van een uitgebreide selectie van hoogwaardige olijfolieproducten.

Quattrociocchi

Quattrociocchi begon meer dan 100 jaar geleden met de teelt en verwerking van olijven. Het landgoed plantte de eerste olijfbomen al in 1888. Vandaag de dag zet Americo Quattrociocchi, kleinzoon van de oprichter, deze traditie voort met als doel de kwaliteit van zijn extra vierge olijfolie voortdurend te verbeteren. Quattrociocchi heeft in de loop der jaren verschillende nationale en internationale onderscheidingen ontvangen voor zijn producten. Dit is het bewijs dat zijn constante streven naar uitmuntende kwaliteit vruchten afwerpt.

Niet alleen olijfolie

De Quattrociocchi heeft in de loop der jaren hun productaanbod uitgebreid en biedt nu niet alleen olijfolie en olijven aan, maar ook heerlijke jams, patés, olijvenpasta’s en pastasauzen.

Als je je in de buurt van Sperlonga bevindt, is een bezoek aan deze olijfboer zeker een aanrader.

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *